Відгуки


ng_lviv 01.05.17:

Доброго дня Олександра!дякуємо за відгук,ми візьмемо його до уваги.

Олександра 29.04.17:

Сьогодні у вас робила манікюр перший раз, мені сподобалось як працював майстер, але є одне велике але це ЛАК ДЛЯ ЗВИЧАЙНОГО ПОКРИТТЯ - він не висихає : я робила манікюр вранці і до вечора він ще не висох і лак вже майже зліз!!! За що я заплатила кошти??? І витратила дуже дуже багато часу на те щоб він хоч якось висох, і в результаті мені потрібно йти перекривати нігті знову. Для закладу вашого рівня треба мати якісні лаки! Я очікую, що ви відреагуєте на мій відгук, і наступного разу коли я до вас прийду я побачу зміни в позитивну сторону.

ng_lviv 11.04.17:

Доброго дня,Ляно! Ми вас пам"ятаємо... Як довго та ретельно ви вибирали блиск... Нажаль, нам навіть не вдалось вам щось порекомендувати... Ви "самостійно" вибирали товар з групою підтримки...Але все таки, якщо ви надумаєте, то звертайтесь, ми вас обов"язково проконсультуємо щодо нанесення дзеркального блиску. Ми завжди раді допомогти нашим клієнтам)))

ЛЯНА 10.03.17:

Купила у вас дзеркальний блиск Mileo хамелеон 13 номер , по рекомендацією ваших продавців взагалі ніякого ефекту він просто не втирається ні на липкий шар ні без липкості!!!для чого тоді показувати на зразках те чого насправді не має!!!Або тоді підбирайте більш компетентних продавців або консультуйте їх про матеріали!!!

ng_lviv 08.11.16:

Дякуємо вам,Людмила)

Людмила 07.11.16:

Делала первый свой заказ в вашем интернет магазине, взяла одну позицию товара,чтоб, как говориться не попасть на не порядочных людей и не потерять деньги.Вот что я скажу, со мной оперативно связались, на следующий день отправили посылку и скинули в смс номер накладной.Очень оперативно, вы молодцы!! Получила этот чудо кератолитик,ещё и подарочки положили,мелочь,а приятно,испробуем.Побольше вам продаж и приятных клиентов.Я теперь ваш постоянный покупатель)!

ng_lviv 05.09.16:

Дякуємо вам,Тетяно!нам дуже приємно

тетяна 25.05.16:

Доброго дня! Хочу щиро подякувати всьому колективу дівчат і особливо моєму майстру-Наталі Гринчишин за професеоналізм,увагу і терпіння до клієнта,і за ту впевненість в собі ,яку вони надають своєю працею і майстерністю жінкам. Якщо Ви ще не визначлись з салоном - раджу не гаяти час для інших пошуків ,тому,що салон Наталі -це те місце,в якому побувавши раз -захочеться бувати постійно! Бажаю Вам всім міцного здров"я,успіху і кохання! З повагою,Тетяна

Екатерина 07.04.15:

Добрый день, Анастасия! Приятно читать Ваш комментарий! Спасибо))) Надеемся в дальнейшем видеть Вас в числе постоянных наших клиентов!

Анастасия 26.03.15:

Делала заказ в интернет магазине, очень довольна, менеджер перезвонила буквально в течении 5 минут, обсудили все особенности заказа, на все интересующие меня вопросы получила развернутые ответы. Заказ оплатила и на следующий день мне пришел номер накладной в смс, чем осталась довольна, в большинстве случаев самой нужно перезванивать и узнавать номера. Посылку получила хорошо упакованную, жидкость не вытекла, за что, отдельная благодарность. Благодарю весь коллектив интернет магазина за знание своего ассортимента, помощь в выборе, аккуратность в доставке.

Крістіна Павлович 19.02.15:

Отримала силіконові ортези. Дуже дякую!

Христина 21.05.14:

Дуже задоволена курсом "Арт-Френч". Багато цікавої інформації та потрібної. Відношення дружне.Після навчання у цьому закладі я почуваю себе набагато впевненішим спеціалістом нігтьового сервісу. Бажаю усій творчій команді натхнення і щоб творча муза ніколи не покидала Вас!

elena ita 02.02.14:

Добрый день уважаемые Наталья и весь коллектив, Я обучалась у Натальи Гринчишин , меня очень поразило отношение учителя к ученикам, корректный подход к каждому ученику и ещё поразило то что сам мастер Наталья уделяла лично своё внимание каждому ученику могу сказать что Наталья Гринчишин отменный и с большой буквы человек и учитель , я долго выбирала мастера и учителя , но мой выбор был именно на эту студию и именно на неё я очень довольна обучением и серьёзному подходу, я приезжала из Италии на обучение спасибо огромное за ваше терпение и за ваше мастерство вы гениальны и большой профессионал в вашей работе с ув. Елена

Дзондза Юлія 17.01.14:

Тепла, щира атмосфера, приємні дівчатка, всі без вийнятку. Окреме спасибі Наталії Гринчишин - за терпіння, лояльність, за те, що сповна ділиться професійними знаннями, що вкаладає душу в своїх учнів. Так, місцями було важко, але з цієї школи ти виходиш впевненим в собі та своїй роботі. Закінчила курс "Жостово" та курс підвищення кваліфікації по гелевій технології і збираюся повертатися сюди знову і знову! Бажаю Вам творчого натхнення, кар"єрних успіхів та процвітання вашої школи. Дякую за отримані знання!

Топалова Наталія 27.12.13:

Дуже вдячна викладачам і колективу за ставлення до роботи та учнів. Планувала закінчити курс манікюру, але побачивши високий професіоналізм викладачів, вирішила на цьому не зупинятися і закінчити повний курс "Професіонал"!!!

Світлана Матчишина 02.07.13:

Закінчила курс "Манікюру", дуже задоволена, що обрала саме ці курси, адже всі заняття проводилися на високому професійному рівні, дуже сподобалося відношення до учнів і особистий підхід до кожного. Все було супер!!!!!! Бажаю надалі мати такий підхід до роботи і залишатися найкращими курсами манікюру. З повагою ваша учениця Світлана.

Оксана 13.08.13:

Обслуживаюсь в этой студии давно.Домашняя,уютная атмосфера,профессиональный подход,соблюдение санитарных норм..помоему больше ничего не нужно,чтоб качественно обслужиться и приятно провести время.Девочки стараются,молодцы.

Александра 10.05.13:

Доброго дня!! Хочу подякувати Наталії Гринчишин за навчання на професійному рівні і за підтримку своїх учнів в подальшій їх карьєрі в цьому напрямку!!! Завжди Ваша шанувальниця Саша (Привіт з Греції)

Ліщинська Ольга 09.05.13:

Закінчила базовий курс моделювання нігтів і дуже задоволена!!! Зрозуміла, що правильно вибрала школу, безумовно найкращу і неодмінно приїду сюди на навчання ще не раз. Дуже вдячна високваліфікованим викладачам за те, що вони у нас вклали свої сили, терпіння і знання. Дуже важлива у цій школі строга і об"єктивна оцінка при роботі, що дуже допомагає виправити свої помилки. Бажаю Наталії і всьому колективу нових перемог на чемпіонатах і розвитку і майбутньому! :)

Оля 26.03.13:

Особливо сподобалось те, що тут був окремий підхід до учнів, до кожного з нас. Давно мріяла потрапити до школи Наталії Гринчишин і дуже задоволена. Бажаю їм процвітання, розвитку і нових творчих здобутків!!!!

Оля Муха 05.03.13:

Велике спасибі Наталії Гринчишин за її знання, професійний рівень, який нам надали на навчанні.Дякую Наталі за поради, які вона використовує у своїй професіїї, які нам обов"язково знадобляться.

Віра Филипів 12.01.13:

Дуже задоволена навчанням! Велика подяка Наталі Гринчишин за ті знання які я тут отримала, все викладалось на високому рівні та доступному для кожного, хто має бажання вчитись. Бажаю вам розвитку, та багато кваліфікованих випускників!!!

Ілона 29.12.12:

Моє серце радіє що у Львові є такі кваліфіковані працівники як в цьому салоні!!!Дуже дякую Вам, саме у Вашій студії мені допомогли вирішити мою нігтьову проблему яка тривала дуже багато років. Тримайте Марку! Вічливих Вам клієнтів.:)

Оля 19.09.12:

Обалденно красивые работы!!!!Супер!!!Молодец!!!

Александр 23.06.12:

Это команда профессионалов высшего класса. Ходить только к ним :) Кроме этого, они уделяют большое внимание продвижению собственного бизнеса и интернет-рекламе на портале http://www.dlab.com.ua/id/828 .

Світлана (Івано-Франківськ) 14.06.12:

Щиро дякую за терпіння, увагу, знання і практичні навички, отримані під час навчання. Дуже задоволена кваліфікацією викладача Гринчишин Наталії. Це вже другі курси, які я проходжу тут і я дуже рада, що вибрала саме цю школу. Шалено вдячна Вам! Бажаю подальшого розвитку і процвітання! До зустрічі! Обов'язково приїду ще вчитися!

Ирина 01.02.12:

Делают все професионально и качественно... Всем рекомендую